Το εστιατόριο Barba Lazaros είναι η πρότασή μας για σύγχρονη ελληνική κουζίνα

Προτάσεις 08/11/2017

Το εστιατόριο Barba Lazaros βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, σε έναν χώρο που αποπνέει ζεστή και παράλληλα φιλόξενη αισθητική. Το μενού έχει σαφή τάση στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα, καθώς και ξένα στοιχεία που δεν παραποιούν καθόλου το παραδοσιακό γευστικό μοτίβο, αλλά το διαφοροποιούν και το εξελίσσουν ευχάριστα!

Στην μεγάλη λίστα από κρασιά που διαθέτει θα βρείτε φυσικά και τη σειρά “Γεωμετρία” Λαφαζάνη! Ανοίξαμε το Αγιωργίτικο του 2016 και δοκιμάσαμε από το μενού γεύσεις που μας ξετρέλαναν, τις οποίες συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Μους τυροκαυτερή με στραγγιστό γιαούρτι και αρωματικό λάδι καυτερής πιπεριάς, τηγανιτούς κύβους από χαλούμι με μαρμελάδα από βασιλικά σύκα και πετιμέζι και φυσικά το χωριάτικο πεϊνιρλί και τη μοσχαρίσια καπνιστή στηθοπλευρά.

Ο λόγος στον ιδιοκτήτη και manager, Γιάννη Βουλγαράκη:

Πότε ξεκίνησε ο Barba Lazaros και ποιος επιμελείται την λειτουργία του;
Το όνομα είναι συνδεδεμένο με προσωπικότητες και καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή. Η ιστορία του εστιατορίου ξεκίνησε να γράφεται όταν ο μπάρμπα Λάζαρος, το φθινόπωρο του 1971, αποφάσισε να φέρει στο Παλαιό Φάληρο τη νοστιμιά του αυθεντικού ανατολίτικου πεϊνιρλί που έφτιαχνε στη Δροσιά. Από τότε καθιερώθηκε στο χώρο της γεύσης. Τα χρόνια κύλησαν και η συνταγή του πεϊνιρλί παραμένει σταθερή, ενώ το μενού έχει εμπλουτιστεί με νόστιμα ελκυστικά πιάτα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Η οικογένεια και ιδιοκτήτες του εστιατορίου παραμένουν σταθεροί στο όνομα και στη γαστρονομική ποιότητα μέχρι σήμερα.

Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο μαγαζί σας και που εστιάζει;
Στο εστιατόριο θα δοκιμάσετε αυθεντικές γεύσεις σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με πολύ καλές τιμές, εξαίρετη λίστα κρασιών, επαγγελματικό σέρβις και ζωντανή μουσική. Καθημερινά ο chef και η ομάδα του στην κουζίνα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με απώτερο σκοπό να ετοιμάσουν ευφάνταστες συνταγές με νοστιμιά και καθαρή γεύση.

Barba Lazaros

Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 24Α, Παλαιό Φάληρο 17564, Αττική
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109403003
Website: www.barbalazaros.gr

Το εστιατόριο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:00 και Σάββατο, Κυριακή από τις 12:00 το μεσημέρι. Παρασκευή & Σάββατο βράδυ, καθώς και Κυριακή μεσημέρι, θα απολαύσετε ζωντανή μουσική. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό σε εορτές & αργίες!