Παραγωγός του μήνα στο Wine Point

Ενημέρωση 04/06/2017

Το «απόλυτο στέκι του ελληνικού κρασιού» μας προσκάλεσε να είμαστε ο επόμενος «παραγωγός του μήνα» και φυσικά εμείς δεχτήκαμε! Έτσι, από 1η Ιουνίου και για όλο τον Ιούνιο, το Wine Point στην Ακρόπολη, θα φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από τα προϊόντα του οινοποιείου Λαφαζάνη.

Το έμπειρο προσωπικό του Wine Point θα σας προτείνει να επιλέξετε ανάμεσα στον φρέσκο Πρόρωγο Ροζέ, την τραγανή «Γεωμετρία» Μαλαγουζιά, την αρωματική «Γεωμετρία» Μοσχοφίλερο, τη ρουμπινί «Γεωμετρία» Αγιωργίτικο, την δυναμική «Συλλογή Λευκό», την πάντα πλούσια στο στόμα «Συλλογή Ερυθρό», την κλασσική παλαιωμένη «Νεμέα» και τέλος, το ντελικάτο απόσταγμα «Τσίπουρο των φίλων».

Για όσους δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το Wine Point, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για ένα από τα επόμενα, δροσερά ακόμα, βράδια του Ιουνίου, μετά από μια απογευματινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από αυτά τα βράδια, θα βρίσκεται εκεί και ο Σπύρος Λαφαζάνης, για να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από το τις σελίδες μας στο Facebook Lafazanis Winery και Wine Point. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!