Πρωτομαγιάτικη εξόρμηση στο οινοποιείο Λαφαζάνη!

Ενημέρωση 19/04/2018

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ!

Και φέτος το οινοποιείο Λαφαζάνη θα ανοίξει τις πόρτες του την Πρωτομαγιά, για όσους θέλουν να επισκεφθούν, να παίξουν και να γευματίσουν στην εξοχή!
Πάρτε τη παρέα σας, την οικογένεια σας, τον / την σύντροφό σας και ελάτε στο οινοποιείο Λαφαζάνη, μόλις μία ώρα από την Αθήνα, μισή ώρα από την Κόρινθο και το Ναύπλιο!
Το οινοποιείο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 10:00 το πρωί και θα κλείσει λίγο μετά τη δύση του ηλίου.

ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…

Θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις σε όλους τους χώρους παραγωγής, το κελάρι με τα βαρέλια και το αποσταγματοποιείο, σύντομα οινολογικά σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού, βόλτες στον αμπελώνα, από τον Αρχαίο Ναό του Ηρακλέους μέχρι το οινοποιείο και θα φτιάχνουμε στεφάνια από τα λουλούδια που φυτρώνουν ανάμεσα στα αμπέλια για τους μικρούς μας φίλους!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι την ημέρα της Πρωτομαγιάς θα παρουσιαστεί η ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων του οινοποιείου Λαφαζάνη!
Όσοι παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα, φρέσκια και καλοκαιρινή πρόταση από το οινοποιείο μας, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από την επόμενη ημέρα 2/5/2018.
Το όνομα θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα, ενώ πολλά δώρα περιμένουν τους πρώτους που θα τραβήξουν φωτογραφίες των προϊόντων και θα τα μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

ΠΙΚ – ΝΙΚ!

Επειδή η μέρα προσφέρεται για γεύμα στην εξοχή, σας προτείνουμε να φέρετε τα δικά σας τρόφιμα και να «κατασκηνώσετε» στο σημείο που σας αρέσει περισσότερο.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ…

Το οινοποιείο Λαφαζάνη προσφέρει έκπτωση -10% στις τιμές όλων των κρασιών και των αποσταγμάτων. Η ξενάγηση / γευσιγνωσία κοστίζουν 7ευρώ / άτομο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 15 ετών είναι δωρεάν.