Η οινοποιία Λαφαζάνη συμμετείχε στην έκθεση προϊόντων της εταιρίας «ΧΑΡ. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗΣ Α.Ε.»

Ενημέρωση 12/03/2018

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, η έκθεση προϊόντων της εταιρίας «ΧΑΡ. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗΣ Α.Ε.» στην περιοχή της Σητείας, στην Κρήτη. Με την ιδιωτική πρωτοβουλία του κου Γεώργιου Βιτσεντζάκη και τη συμμετοχή 20 εταιριών συνεργατών του, η έκθεση προσέλκυσε πλήθος του επαγγελματικού κόσμου της ευρύτερη περιοχής.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και τα οινοποιεία Lafazanis Winery και Nestor Wines, έδωσαν το παρόν στο δυναμικό κοινό της Ανατολικής Κρήτης.

Η έκθεση έλαβε μέρος στις αποθήκες της εταιρίας και απευθυνόταν στους επαγγελματίες της εστίασης, του μίνι μάρκετ και γενικότερα στον τομέα προμήθειας και τροφοδοσίας.

Η κ. Εύη Τσικαλάκη ήταν η υπεύθυνη για την πολύ καλή οργάνωση της έκθεσης που στόχο είχε να βοηθήσει και να φέρει σε επαφή παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με τις επιχειρήσεις της περιοχής, οι οποίες φαίνονται να αγκαλιάζουν αυτό το εγχείρημα κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.

Η εταιρία «ΧΑΡ. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗΣ Α.Ε.», θέτει τον πήχη συνεχώς και υψηλότερα δείχνοντας μια δυναμική εικόνα στην αγορά και στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.