Το HUSK είναι η πρότασή μας για “all day” στο κέντρο της Αθήνας

Προτάσεις 23/11/2017

Το HUSK είναι το μεγαλύτερο μαγαζί της Αθήνας και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κολοκοτρώνη. Ένα all day hot spot, ολοκαίνουργιο (μόλις λίγων μηνών), που προτείνουμε σαν τέλεια επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και κάθε διάθεση. Οι ξεχωριστές αίθουσες αντανακλούν την αύρα και την κομψότητα ενός χώρου μοναδικού. Απολαύστε την πολυτέλεια της εξειδικευμένης υπηρεσίας co working space και προγραμματίστε events που θα μείνουν αξέχαστα.

Μέσα από το fusion μενού δοκιμάσαμε το μεγαλύτερο burger που είχαμε δει ποτέ (λαχταριστό) και το συνδυάσαμε τέλεια με Geometria Αγιωργίτικο!

Ο Πέτρος Συντέλης μας απάντησε:

Πότε ξεκίνησε το HUSK και ποιος επιμελείται την λειτουργία του;
Αρχικά, για όσους δεν το γνωρίζουν, husk σημαίνει κέλυφος! Το HUSK άνοιξε στις 15/9, στο κέντρο της πόλης και βρίσκεται εκεί για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε mood. Ο πολυχώρος HUSK είναι δημιούργημα τεσσάρων ανθρώπων της εστίασης που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία και την επιμέλεια του.

Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο HUSK και που εστιάζει;
Το HUSK ξεκινάει από το πρωί με πλούσιο ελληνικό πρωινό, συνεχίζει με brunch και μεσημεριανό, με πολύ εξειδικευμένη κουζίνα και καταλήγει με ιδιαίτερα κρασιά και καταπληκτικά κοκτέιλς, έως αργά το βράδυ. Εστιάζουμε στην επιλεγμένη μουσική καθημερινά στους ήχους της Soul, Jazz, Acid Jazz, Rock, Funky & Deep House. Τις Πέμπτες πραγματοποιούνται επιλεγμένα live και τις Κυριακές το σκηνικό αλλάζει και παρτάρουμε με ελληνικά! Τις Τετάρτες το HUSK γίνεται στέκι από groups του θεάτρου.

HUSK

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 8 Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3245308
Website: www.husk.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/HuskAthens/

Το HUSK είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 πμ έως τις 2:00 πμ.Την Παρασκευή και το Σάββατο παραμένει ανοιχτό όσο αντέχει ο κόσμος!