Σκουφάκι, ένα all time classic στέκι στο Κολωνάκι

Προτάσεις 11/12/2017

Το “Σκουφάκι” είναι περισσότερο στέκι παρά ένα μπαρ σαν αυτά που κατακλύζουν το κέντρο της πόλης μας. Βρίσκεται στον ίδιο ζεστό και ιδιαίτερο χώρο εδώ και 23 χρόνια. Η επιβλητική μπάρα του έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια πολλές συζητήσεις από αυτούς που ξέρουν να απολαμβάνουν το ποτό τους.

Στο “Σκουφάκι” δοκιμάσαμε μπρουσκέτες σε δύο εκδοχές: Μαύρο ψωμί, πέστο και βουτυρωμένα μανιτάρια, αλλά και χειροποίητη Guacamole, λιωμένη φέτα και ντοματίνια! Και τα δύο πιάτα ήταν απίθανα και φυσικά συνοδεύτηκαν από τον αγαπημένο μας “Πρόρωγο Ροζέ” Λαφαζάνη.

Στις ερωτήσεις μας απάντησε η κα Στέλλα Νούτσου:

Πότε ξεκίνησε το “Σκουφάκι” και ποιος επιμελείται την λειτουργία του;
To Σκουφάκι άλλαξε ιδιοκτήτες πριν από δύο χρόνια και τώρα βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του Δημήτρη Καραζάνου (Tribeca, City, Mataroa) και στα δικά μου. Μαζί καταφέρνουμε να κρατάμε τον χαρακτήρα του μαγαζιού ατόφιο, με έμφαση στην ποιότητα, τα καλά προϊόντα και την καλή μουσική!

Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο μαγαζί σας και που εστιάζει;
Στο “Σκουφάκι” το πρωί ξεκινάμε με καφέ, ροφήματα και χυμούς, ακόμα και ενεργειακά ποτά και συνεχίζουμε με κρασί, μπύρα, κοκτέιλ και αγαπημένα Premium ποτά, όλη μέρα. Το μενού μας είναι μικρό αλλά γευστικό και περιλαμβάνει μια σειρά από finger food, πίτσες και μπρουσκέτες.

Όσον αφορά στη μουσική μας, έχουμε κάθε μέρα διαφορετικό dj από τις 21.00, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 19.00. Κάποιοι από τους dj μας είναι μουσικοί, όπως ο Jack Heart, η Nalyssa Green και ο Λάμπης Κουντουρογιάννης (Imam Baildi, Wedding Singers). Το κορίτσι στην παρέα των dj είναι η Ρουμπίνη Σταγκουράκη (παραγωγός του Kosmos 93,6), ενώ φιλοξενούμε και χομπίστες dj (Daphne Polkadot) που αγαπούν την ποιοτική αλλά και διασκεδαστική μουσική.

ΣΚΟΥΦΑΚΙ

Διεύθυνση: Σκουφά 47 – 49, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 362 3867
Facebook page: https://www.facebook.com/Skoufaki.Athens/

Το ωράριο λειτουργίας μας τις καθημερίνες είναι από τις 10.00 το πρωί έως τις 2:00 – 3:00 το βράδυ, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα πολλές φορές παραμένουμε ανοιχτά για περισσότερο!