Το Dacosta είναι η πρόταση μας για BISTROT, στην πόλη της Άρτας

Προτάσεις 19/12/2017

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, το Dacosta στην Άρτα υποδέχεται τον κόσμο σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, γεμάτο από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Είναι το πέτρινο bistro της πόλης, που ξεκινά με καλό καφέ το πρωί, πλούσιο φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας και ιδανική διασκέδαση το βράδυ.

Εμείς απολαύσαμε μια λαχταριστή σαλάτα που θυμίζει “Ιταλική σημαία”, και την συνδυάσαμε με τον “Λευκό Πρόρωγο Λαφαζάνη“. Η σαλάτα (λάβαρο) είχε το άσπρο χρώμα, από την μοτσαρέλα, το κόκκινο, από τα ντοματίνια και το πράσινο, από το ψητό κολοκυθάκι. Στην συνέχεια απολαύσαμε μια υπέροχη καρμπονάρα με την αυθεντική της συνταγή.

Στις ερωτήσεις μας απάντησε ο Κώστας Μπόβολος:

Πότε ξεκίνησε το Dacosta και ποιος επιμελείται την λειτουργία του;
Το Dacosta είναι σχετικά καινούργιο, ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη του φετινού Οκτώβρη. Εγώ προσωπικά επιμελούμαι την λειτουργία του έχοντας εμπειρία στον χώρο πάνω από 15 χρόνια.

Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο μαγαζί σας και που εστιάζει;
Το Dacosta είναι ένα café-bar-bistrot που αποτελεί μια all day λύση για κάθε ώρα της ημέρας και για όλες τις ηλικίες. Εστιάζει στο κρασί και στη μπύρα, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες μας μαζί με πιάτα από το μενού. Στην λίστα μας υπάρχουν επιλογές για όλες τις ορέξεις, καθώς και πολλά ζεστά πιάτα επιμελημένα από τον σεφ μας. Εντυπωσιάζουμε πραγματικά με το μενού και κυρίως με την τεράστια μπριζόλα που σερβίρουμε μαζί με την πανσέτα, που είναι ένα πιάτο για δύο άτομα τουλάχιστον.

DACOSTA

Διεύθυνση: Γριμπόβου 19, Άρτα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810 22277
Ωράριο καταστήματος: 8:00 πμ έως πολύ αργά το βράδυ