Η chef Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει και προτείνει τα κρασιά Λαφαζάνη!
Την Τετάρτη 16 Μαΐου, η chef Ντίνα Νικολάου, διοργανώνει απολαυστικό σεμινάριο μαγειρικής, αλλά και γευσιγνωσίας, στο εστιατόριο Yolenis Gastronomy Center!
Τα κρασιά Λαφαζάνη θα βρίσκονται εκεί μαζί με νόστιμες δημιουργίες του κρεατοτέχνη Αντώνη Καραμαλέγκου. Η οικοδέσποινα, Ντίνα Νικολάου, θα δημιουργήσει σπιτικές σάλτσες σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μενού.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ώρες και ξεκινάει στις 19:00. To κόστος συμμετοχής είναι 28 ευρώ.
Για να κάνετε κράτηση καλέστε στο 2122223622 ή και στο 80011121314. Το Yolenis Gastronomy Center βρίσκετε στην οδό Σόλωνος 9 στην Αθήνα.
Να είστε όλοι εκεί!