Το Divino Wine Case είναι η πρότασή μας για wine bar στο Θησείο

Προτάσεις 17/01/2018

Το Divino Wine Case είναι ένα στιλάτο wine bar στο Θησείο, με industrial διακόσμηση. Βασικό στοιχείο στον χώρο, είναι η κεντρική μπάρα πάνω από την οποία αιωρείται μια ιδιότυπη ξύλινη κατασκευή, στην βάση της οποίας κρέμονται τα ποτήρια του κρασιού.

Η λίστα του Divino αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού, από όλη την Ελλάδα, πράγμα που αποτυπώνει την αγάπη και την γνώση για το κρασί, που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες του.

Αρχικά απολαύσαμε το “Geometria Αγιωργίτικο“, ενώ λίγο αργότερα δοκιμάσαμε το “Cabernet Sauvignon“, του οινοποιείου “Νέστωρ”. Τα κρασιά συνοδεύτηκαν φυσικά από λαχταριστές ποικιλίες τυριών!

Στις ερωτήσεις μας απάντησε ο Δημήτρης Σπαής:

1. Πότε ξεκίνησε το Divino και ποιος επιμελείται την λειτουργία του;
Το Divino Wine Case σε λίγες μέρες κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας. Άνοιξε το Φεβρουάριο του 2016 και την λειτουργία του επιμελούμαστε από κοινού εγώ και η Κατερίνα Σαλαμάνου.

2. Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο Divino Wine Case και που εστιάζει;
Ο προσανατολισμός μας είναι το κρασί. Ο κύριος στόχος μας είναι φυσικά ο κόσμος που θα μας επισκεφτεί να περάσει όμορφα στο χώρο μας απολαμβάνοντας κρασί Ελλήνων παραγωγών, από όλες τις γωνιές της χώρας μέσα από μια λίστα κρασιών που ανανεώνεται συχνά. Τα συνοδευτικά πιάτα αποτελούν οι σαλάτες, οι μπρουσκέτες και πλατό τυριών και αλλαντικών.

Divino

DIVINO WINE CASE

Διεύθυνση: Ακάμαντος 11, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114003962
E-mail: wine@divino.com.gr
Facebook page: Divino Wine Case on facebook
Ωράριο καταστήματος: Από Τρίτη έως και Σάββατο 17.00 μμ – 01.00 πμ. Κυριακή από τις 10.00 πμ έως την 01.00 πμ (Δευτέρα κλειστά).

Divino Wine Case