Το ψ..art είναι η πρόταση μας για ψάρι

Προτάσεις 25/10/2017

Το ψ..art είναι η πρόταση μας για ψάρι, τόσο για την ποιότητα του φαγητού που προσφέρει αλλά και για την ποικιλία στο μενού του. Μια όμορφη ψαροταβέρνα στο Γκάζι, πάνω στις γραμμές και κάτω από την πλατεία, με ταχύτατη εξυπηρέτηση, πολύ προσιτές τιμές, λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες θαλασσινές σπεσιαλιτέ και υπέροχο περιβάλλον.

Στο ψ..art δοκιμάσαμε κάτι μοναδικό, που δεν υπήρχε στον κατάλογο! Το ίδιο μπαρμπούνι, μισό τηγανιτό και το υπόλοιπο ψητό! Φυσικά συνοδευόμενο από την αγαπημένη μας “Γεωμετρία” Μαλαγουζιά Λαφαζάνη.

Ο Σαντορινιός ιδιοκτήτης του, Αρτέμης Δαρζέντας, έχει «καρδιά περιβόλι» και απάντησε στις ερωτήσεις μας:

Πότε ξεκίνησε το ψ..art και ποιος επιμελείται την λειτουργία του;
Το ψ..art ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016 και την λειτουργεία του επιμελούμαι εγώ ο ίδιος, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου, την αγάπη μου για τους θησαυρούς της θάλασσας και την μαγειρική.

Τι μπορεί να απολαύσει κανείς στο ψart και που εστιάζει;
Στο ψ..art μπορεί να απολαύσει κανείς ότι βγαίνει από την θάλασσα. Ιδιαίτερα πιάτα που προτιμούν οι πελάτες μας είναι η μπαμπουνομακαρονάδα, το κριθαρότο με γαρίδες και κυδώνια, το τηγανητό χταπόδι, που λιώνει στο στόμα και πολλά άλλα πιάτα. Το ψ..art διαθέτει μπάρα στην οποία απολαμβάνεις finger food παρέα με κρασί ή αποστάγματα. Εστιάζουμε στο φρέσκο ψάρι, το οποίο μας έρχεται από ψαρόβαρκες της Ικαρίας και από την Αντίπαρο.

ψ..art

Διεύθυνση: Λ. Κωνσταντινουπόλεως 68, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103466896
Facebook: https://www.facebook.com/fishart68/

To ψ..art είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 2:00 μμ έως τη 1:00 πμ και το Σαββατοκύριακο από τη 1:00 μμ έως τη 1:00 πμ. Εύκολη πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία με το Μετρό, στάση Κεραμικός, μπλε γραμμή.