Βραδιά Γευσιγνωσίας στον… Οίνο τον Αγαπητό!

Ενημέρωση 14/01/2019

Θα μπορούσε το 2019 να ξεκινήσει καλύτερα;

Ο οινολόγος και γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου θα φιλοξενήσει τον οινοποιό Σπύρο Λαφαζάνη, στην εναρκτήρια βραδιά γευσιγνωσίας της χρονιάς, στο χώρο του «Οίνος ο Αγαπητός», στα Μελίσσια.

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια δράσης για την διάδοση του ποιοτικού κρασιού στην Ελλάδα, έχοντας, εκτός των άλλων, οργανώσει πολυάριθμα σεμινάρια και βραδιές γευσιγνωσίας στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα οινογνωσίας του «Οίνου του Αγαπητού», όπου αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, θέματα όπως η τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό “πάντρεμα” των κρασιών με το φαγητό, η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, η οργάνωση της προσωπικής κάβας καθώς και τα μυστικά εντυπωσιασμού στο τραπέζι.

Την Τρίτη 15/1/2019 και ώρα 9:00 μ.μ., θα συναντηθεί με τον Σπύρο Λαφαζάνη, ο οποίος θα παρουσιάσει φρέσκα κρασιά εσοδείας 2018, παλιές χρονιές, αποστάγματα, καθώς επίσης και νέες – ακυκλοφόρητες ακόμα – ετικέτες, των οινοποιείων Lafazanis Winery και Nestor Wines.

Ποικιλίες από τον αμπελώνα ολόκληρης της Πελοποννήσου, χαρακτηριστικά δύο οινοποιείων, διαφορετικές εσοδείες και πολλές εκπλήξεις σε μία βραδιά γεμάτη από αρώματα κρασιού!

Στο τέλος της βραδιάς, η ομάδα του «οίνου του αγαπητού» θα κόψει τη βασιλόπιτά της και όπως έχει καθιερωθεί – ένας ή μία – που θα κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας θα ξεκινήσει την χρονιά… περιχαρής!
Είστε όλοι καλεσμένοι μας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Οίνος ο Αγαπητός”
Διεύθυνση: Λ. Πηγής 15 Μελίσσια
Τηλέφωνο: 210 6142200
Email: info@oinosoagapitos.gr
Website: www.oinosoagapitos.gr
Twitter: twitter.com/OinosOAgapitos
Instagram: instagram.com/oinosoagapitos/