Η οινοποιία Λαφαζάνη συμμετέχει στο UMAMI FESTIVAL THESSALY

Ενημέρωση 10/11/2017

Η οινοποιία Λαφαζάνη συμμετέχει στο “UMAMI FESTIVAL THESSALY”, ένα διήμερο φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας, που διοργανώνεται στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Λάρισα! Το “UMAMI FESTIVAL THESSALY” έχει στόχο να συγκεντρώσει όλους όσους γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν για τον ελληνικό επώνυμο και ποιοτικό οίνο στην περιοχή!

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την TUevents και σε αυτό θα συμμετέχουν τα κορυφαία οινοποιεία της χώρας, καθώς και άλλοι επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας.

Κορυφαίοι ομιλητές, ειδικοί στο χώρο της γαστρονομίας και του κρασιού, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Γιάννης Καρακάσης MW (Master of Wine), ο Νίκος Κεχαγιάς κ.α., θα παρουσιάσουν γευσιγνωστικά σεμινάρια, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace, θα πραγματοποιηθούν διάφορα events.

Το “UMAMI FESTIVAL THESSALY” θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, παράλληλα με πολλές εκδηλώσεις και events στην περιοχή. Σας περιμένουμε από τις 12.00 έως τις 20.00 στο ξενοδοχείο Divani Palace, στο κέντρο της Λάρισας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event πλοηγηθείτε στον ιστότοπο www.umamifestival.gr ή στο facebook page του φεστιβάλ!